Logo Hotel Villa Nova
Overnachten in Drenthe-Friesland - Villa Nova

Gastenverblijf met paardenstalling

Er op uit met uw paard!

Kies voor een paardenvakantie in Drenthe

Heerlijk, even er tussen uit met uw paard in Drenthe. De uitgebreide natuur biedt veel wandel mogelijkheden. Villa Nova is een ideale plek om op vakantie te gaan met uw paard. Wij beschikken over de perfecte omgeving om heerlijk met uw paard er op uit te gaan. Met 6100 Ha. aan natuur bent u verzekerd van een geslaagde vakantie. Na een uitgebreide wandeling met uw paard kunt u heerlijk dineren in onze restaurant.

 

Gastenverblijf met paardenstalling

Wij beschikken over 20 ruime boxen waar u uw paard kunt stallen na een lange rit. Zo hebben wij voor de paarden: Een buitenbak, een wasplaats, een paddock, een solarium en een zadelkamer waar u al uw paardenspullen kwijt kunt.

Citering van Pumps en paarden: ‘’De stallen zagen er super uit, lekker veel hooi en strooi, en heel ruim. De paardjes stonden lekker naast elkaar en voelden zich eigenlijk al direct op hun gemak.’’

 

Overnachting Villa Nova

Onze kamers zijn allemaal net gerenoveerd en vernieuwd. Zo komt u heerlijk tot rust na een lange rit  met uw paard. Wij beschikken over 6 verschillende kamers, de weidekamer heeft uitzicht op. De naam zegt het zelf al, vanuit de kamer heeft u uitzicht op de weides.

Bekijk hier alle kamers

 

Arrangementen in Drenthe

Villa Nova beschikt ook over verschillende arrangementen. Wanneer u met uw paard op vakantie gaat hebben wij een speciaal arrangement voor de Ruiters en Menners. Waar u gebruik kunt maken van een grote – overdekte – binnenplaats. De omgeving is een ideale plek om met uw paard op vakantie te gaan. De ruiterpaden zijn goed onderhouden en kunt u heerlijk in de zomer met uw paard rijden. De box huur bedraagt €22,50 per dag. Wilt u andere arrangementen bekijken? Meer arrangementen.

 

 Menukaart Weldadig Diner Restaurant Villa Nova

Villa Nova beschikt ook over een eigen restaurant waar u heerlijk alleen een drankje kunt doen. Ook kunt u er een uitgebreid buffet bestellen. Klik op de foto vor de voledige afbeelding van het Een Weldadig Diner

Bekijk alle menu’s