Logo Hotel Villa Nova
Overnachten in Drenthe-Friesland - Villa Nova

Arrangementen

Ontspannen in het Drents-Friese Wold

Arrangementen Villa Nova

Hotel Villa Nova biedt verschillende arrangementen aan. Of u nu naar ons hotel in Drenthe komt om van hieruit te fietsen, wandelen, paardrijden, mountainbiken of op een andere manier te recreeeren; wij hebben er een arrangement voor. Bekijk onze arrangementen door ze aan te klikken in bovenstaande subbalk.

Een arrangement op maat? Bel ons via 0521-387212 of mail uw wensen naar info@villa-nova.nl . Wij doen u vervolgens met genoegen een vrijblijvend voorstel.

Welke arrangementen?

Halfpension-arrangementen
's Avonds niet meer de deur uit? Dan kunt u kiezen voor ons halfpensionarrangement. Hierbij is ontbijt en diner inbegrepen. Dit arrangement is te boeken vanaf 2 nachten. De prijs hangt af van welk kamertype u kiest. Komt u 1 nacht, dan kunt u à la carte dineren bij ons.

per kamer per dag:

Patiokamer €122,50
Comfortkamer €130,00
Weidekamer €140,00
Tuinkamer en Comfort Extra kamer €157,50
1p kamer €77,50                                                                                                                                                          

 

Drents Dagje Arrangement
Wilt u heerlijk genieten van de natuur tijdens een mooie fietstocht? In samenwerking met De Wapser Herberg hebben wij het mogelijk gemaakt om een mooie fietstocht te organiseren. Vanaf €34,50 pp. bent u volledig voorzien, met koffie en Drentse stoet, lunch en een 3 gangen diner.  (te reserveren vanaf 1 juli).
Lees hier meer over het Drents Dagje / Fiets-arragement.

 

Wandelvierdaagse Diever 2021
Boek nu uw hotelovernachting bij Villa-Nova in combinatie met de wandelvierdaagse Diever. U wandelt door het mooie Drents Friese Wold en overnacht in hotel Villa-Nova in Zorgvlied nabij Diever. Vanafprijs €290,00 pp (afhankelijk van aantal nachten en type kamer)

 • Overnachtingen
 • Ontbijt
 • lunchpakket (2 broodjes, sapje, fruit)
 • Driegangen keuzediner 
 • Iedere avond een kopje koffie of thee
 • Inschrijving en startbewijs voor de Drents-Friese Wold Wandelvierdaagse
 • Startplaats Diever
 • Afstanden 10 - 20 - 30 of 40 km - bij reservering graag vermelden

 

Midweekarrangement
Door de mooie omgeving kunt u heerlijk door de bossen fietsen, wandelen en paardrijden. De paden zijn goed onderhouden en zijn makkelijk te bewandelen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een mooi midweekarrangement, dat houd in: 4 overnachtingen, 4x ontbijt, 4x lunchpakket, 4x 3-gangendiner. Vanaf €265,00 pp. (afhankelijk van kamertype) met aankomst op maandag
Meer weten over het midweek-arrangement, klik dan hier.

 

Weldadig Arrangement 
Opzoek naar een mooie geschiedenis van Johannes van den Bosch? Hij richtte de eerste landbouw school op in Zorgvlied. Vanuit Zorgvlied kunt u diverse routes begaan die door de Koloniën van Weldadigheid tot het gevangenismuseum in Veenhuizen gaan. 
3-daags Weldadig genieten: 2 nachten op een Weldadige Tuinkamer, 2x ontbijt, 1x Weldadig diner, een koloniaal verrassingspakket en fiets- en wandelroutes €145,00 pp

Het arrangement bevat:

 • 2x overnachting
 • 2x ontbijtbuffet
 • 1x weldadig diner
 • 1x koloniaal verrassingspakket (1 per kamer)
 • fiets/wandel of ruiterroute

Kijk ook hier voor meer informatie over dit arrangement.