Logo hotel villa nova

Weekend weg met Pinksteren

Weekend weg met Pinksteren 2019?

Weekend weg met Pinksteren? Even heerlijk tot rust komen door middel van een lang weekend er op uit. Villa Nova beschikt over de perfecte locatie om te wandelen of fietsen. Ook is het mogelijk om te overnachten met uw paard. Trek er met Pinksteren er op uit en kom heerlijk tot rust bij Villa Nova. Maak dan ook optimaal gebruik van uw lange weekend, door heerlijk door de bossen te fietsen, wandelen of paard te rijden. 

Meer informatie of gelijk een heerlijk weekend weg tijdens Pinksteren boeken? Neem gerust contact op.

Pinksteren arrangement Villa Nova

Boek nu uw weekend weg met Pinksteren. Wij beschikken over verschillende arrangementen. Zowel voor fietsers als voor de paarden. Bent u een echte fietser en wilt u een Drents Dagje arrangement? U fiets dan door verschillende dorpen en een geweldige omgeving. Voor maar €32,50 bent u verzekerd van een geslaagde fiets tocht. 

Wilt u met Pinksteren een weekend weg met uw paard? Wij geven u graag advies over de mooiste routes in de omgeving. Ook voor de paarden is het een kleine vakantie. Voor de paarden beschikken wij verschillende faciliteiten. Wilt u dan ook gebruik maken van de box huur? Voor maar €22,50 per dag kunt u uw paard stallen in een heerlijke laag stro.

Zo beschikken wij over nog meer arrangementen, zowel voor Pinksteren als voor de vakanties. Met onze arrangementen bent u verzekerd van een geslaagde vakantie/weekend weg tijdens Pinksteren 2019.

Bekijk alle Arrangementen van Villa Nova

Overnachten met Pinksteren

Wij beschikken over verschillende overnachting mogelijkheden. Villa Nova beschikt over wel 6 verschillende soorten kamers. Sommige kamers kunnen worden gebruikt in combinatie met onze arrangementen. Ook zijn deze kamers los te boeken. Onze kamers zijn net gerenoveerd en vernieuwd. U zult dus in een vernieuwde luxe kamer overnachten. Zo hebben wij de Villa Nova Suite met uitzicht op de stallen en een heerlijk 2 persoons bed. Kiest u voor meer comfort? Dan hebben wij een speciale comfortkamer. 

Voor meer informatie over de kamers? Bekijk alle kamers.

 

Wilt u meer informatie over de prijzen of de arrangementen? Neem dan gerust contact met ons op.