Logo Hotel Villa Nova
Overnachten in Drenthe-Friesland - Villa Nova

Manege arrangement

Huur een paard tijdens je vakantie!

Paard huren & Overnachten

Speciaal voor gasten die geen paard meenemen, maar wel graag in de mooie omgeving van Zorgvlied willen paardrijden, hebben wij de samenwerking met 2 maneges opgezocht. Hierdoor kunnen wij het volgende arrangement aanbieden, uniek in Drenthe! Overnachten, ontbijten, dineren en rijden in 2 Nationale Parken!!

De buitenritten worden gereden op paarden van manege De Drift in Dwingeloo en manege de Ludanchelohoeve in Wateren. De Drift is op ca 15 minuten autorijden vanaf Villa Nova en de Ludanchelohoeve is op 5 min. wandelafstand. Het unieke aan dit arrangement is dat u in twee verschillende nationale parken gaat rijden. Het Dwingelderveld en het Drents Friese Wold. De ritten die inbegrepen zijn in het arrangement duren 2 uur. Belangrijk om te weten: op maandag hebben de paarden van de Drift een rustdag en op zaterdag zijn de paarden van de Ludanchelohoeve gereserveerd voor manegelessen.
Voor de ritten op de manegepaarden is rij-ervaring verplicht.

Paard huren en overnachten? Neem gerust contact op of boek direct!

Tarieven Manege-Arrangement:

2 overnachtingen, 2x ontbijtbuffet, 2x 3-gangendiner, 2x rit op manegepaarden (excl. toeristenbelasting)

Comfortkamer: €197,50 pp
Weidekamer: €207,50 pp
Tuinkamer: €222,50 pp

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op of boek direct!

Kamertypes van Villa Nova

comfortkamer | Overnachten met paardVilla Nova vindt het belangrijk dat u goed tot rust komt na een lange dag. Daarom bieden wij verschillende soorten kamers aan. U kunt kiezen voor een éénpersoonskamer of voor de Villa Nova suite...

Bekijk hier alle kamers.