Logo Hotel Villa Nova
Overnachten in Drenthe-Friesland - Villa Nova

Hotel in Drenthe

Kom heerlijk overnachten in Drenthe bij Hotel Villa Nova!

Opzoek naar een hotel in Drenthe?

Bent u op zoek naar een hotel in Drenthe en houdt u ervan om in de natuur te zijn? Dan bent u bij Hotel Restaurant Villa Nova aan het juiste adres! Komt u alleen? Dan is onze eenpersoonskamer geschikt. Zoekt u toch iets meer luxe en comfort? Bekijk dan ons aanbod aan comfortkamers.

Wilt u ’s avonds buiten uw hotelkamer ontspannen of dineren? Naast kamers bieden wij ook een ruime eetgelegenheid aan. Villa Nova beschikt over twee restaurants, het Grand Café en het Hotel Restaurant aan de achterzijde. In het Hotel Restaurant kunt u ook terecht voor het ontbijt. Bekijk hier onze menukaart.

Kom heerlijk tot rust in een Hotel in Drenthe!

Kom overnachten in Drenthe

Villa Nova is een hotel gelegen in Drenthe, aan de rand van de bosrijke omgeving van Nationaal Park het Drents Friese Wold. Als u denkt aan een hotel in Drenthe, wordt er al snel gedacht aan natuur en kleine dorpjes, daar is Villa Nova geen uitzondering op. Dit hotel is gevestigd in het Drentse dorp Zorgvlied, perfect voor de mensen die van natuur en ontspanning houden. Interesse in een kamer? Bekijk hier ons volledige aanbod.

Overnachten in Drenthe? Boek direct!

Bekijk onze arrangementen

Wij bieden een divers aantal arrangementen aan, waaronder een golf- , midweek- en een wandelvierdaagse arrangement. Bent u meer van het fietsen? Dan is een fietsarrangement wellicht iets voor u! Vanaf €34,50 p.p. kunt u genieten van een mooie fietsroute door de natuur. Bij aankomst wordt u verwelkomt met koffie en een stukje Drentse Stoet, u luncht bij de Wasper Herberg en krijgt een drie gangen diner bij van Villa Nova.

Benieuwd wat wij nog meer hebben? Bekijk hier onze arrangementen.