Logo hotel villa nova

Hotel accommodatie TT-Assen

Hotel accommodatie TT Assen

Overnachten nabij TT Circuit AssenBent u een trouwe fan van de TT Assen en zoekt u een heerlijk hotel om te overnachten? Hotel Villa Nova vindt u op 30 minuten rij-afstand.  TT Assen is een jaarlijks festival waar veel mensen op af komen, tegenwoordig niet alleen voor de sport maar ook voor de gezellige stapavonden bij TT Assen. TT Assen 2019 valt op 27,28,29 en 30 Juni. Dit is een evenement die men moet meemaken .Wilt u naast TT Assen ook genieten van de rust en de omgeving dan heeft Villa Nova de overnachtingsplek voor u!

Overnachten dichtbij TT Circuit Assen

Villa Nova beschikt over verschillende kamers. WIj hebben 6 verschillende soorten kamers. Deze kamers zijn sinds kort gerenoveerd en vernieuwd. Zo hebben wij de Villa Nova Suite met een heerlijk 2 persoonsbed. Deze kamer heeft uitzicht op de stallen. Wilt u nog meer comfort? Onze comfortkamer is de ideale plek om te overnachten.

 ► Bekijk alle kamers. 

Arrangement TT Assen

Kies voor een passende arrangement tijdens het Overnachten tijdens TT Assen. Villa Nova biedt passende arrangementen aan die u perfect kunt combineren tijdens TT Assen. 

Wij bieden arrangementen aan voor zowel fietsers als voor de paarden. Bent u een echte fietser en wilt u een Drents Dagje arrangement? U fiets dan door verschillende dorpen en een geweldige omgeving. Voor maar €32,50 bent u verzekerd van een geslaagde fiets tocht. 

Wilt u met TT Assen een weekend weg met uw paard? Wij geven u graag advies over de mooiste routes in de omgeving. Ook voor de paarden is het een kleine vakantie, voor de paarden beschikken wij verschillende faciliteiten. Wilt u dan ook gebruik maken van de box huur? Voor maar €22,50 per dag kunt u uw paard stallen in een heerlijke laag stro.

Zo beschikken wij over nog meer arrangementen, zowel voor TT Assen als voor de vakanties. Met onze arrangementen bent u verzekerd van een geslaagde vakantie/weekend weg tijdens TT Assen 2019.