Logo hotel villa nova

Paardenhotel Villa Nova

Paardenhotel Villa Nova

U houdt van paarden en vindt het heerlijk om een weekendje weg te gaan met uw paard. Ons paardenhotel beschikt over 20 ruime boxen. Met de geweldige omgeving rondom Villa Nova bent u verzekerd van een geweldig weekendje weg. Met goed verzorgde ruiterpaden en 6100 ha. aan natuur, kunt u oneindig wandelen met uw paard. Vanuit het paardenhotel kunt u zo de ruiterpaden op! Ook voor uw paard is het vakantie en beschikt het paardenhotel over ruime stallen met een lekkere laag stro. Ook is er een solarium aanwezig om na een lange dag lekker tot rust te komen. Uzelf kunt heerlijk tot rust komen in een van onze hotelkamers. Wij beschikken over een ruim aantal kamers van verschillende groottes.

 

Midweek arrangement met uw paard

Villa Nova biedt een heel arrangement omtrent paarden. Kies voor een midweek arrangement! 

De boxhuur bedraagt: €22,50 Per Dag

Bekijk hier het complete arrangement.

 

Ook voor je paard is het vakantie

Wilt u weten wat wij nog meer te bieden hebben voor de paarden? Het is voor uw paard ook vakantie en is het dus belangrijk dat hij zich goed vermaakt. Zo hebben wij een ruime gelegenheid om uw paard te vermaken of te laten onstpannen.

Zo beschikken wij onder andere over een solarium voor uw paard. Ook is er een buiten rijbaan beschikbaar. Meer weten wat wij te bieden hebben?

Bekijk alle mogelijkheden

 

Soorten kamers van Villa Nova

comfortkamerVilla Nova vindt het belangrijk dat u goed tot rust komt na een lange dag. Daarom bieden wij verschillende soorten kamers aan. U kunt kiezen voor een éénpersoonskamer of voor de Villa Nova suite...

Bekijk hier alle kamers.