Logo Hotel Villa Nova
Overnachten in Drenthe-Friesland - Villa Nova

Nationaal Park Drents Friese Wold

Wandelen, fietsen, paardrijden ruimte en grenzeloos genieten

Grenzeloos Genieten 

Hotel Villa-Nova ligt op de rand van het Nationaal Park Drent- Friese Wold een van de grootste en mooiste natuurgebieden van Nederland. Vanuit Hotel Villa-Nova kunt u eenvoudig via de fiets, paard of al wandelend het Nationaal Park verkennen. Het park biedt zoveel moois en op alle jaargetijden van het jaar is het telkens weer grenzeloos genieten.

Activiteiten

Het Nationaal Park Drents-Friese Wold organiseert regelmatig activiteiten voor zowel jong als oud. De activiteiten zijn tevens terug te vinden op de agenda van de website van Hotel Villa-Nova. Via deze link kunt u ook rechtstreeks de activiteiten bekijken van het Nationaal Park Drent- Friese Wold.

Buitencentrum Drents-Friese-Wold

Hier kunt u naast informatie over het Drents-Friese Wold ook ervaringen opdoen met ruiken, horen en zien zoals het ook op het park zelf te beleven valt. In het winkeltje vindt u leuke souvenirs. Vanaf het buitencentrum kunt u starten met prachtige recreatieve routes, zoals het familiepad (ook geschikt voor mensen met een rolstoel en buggy). Verder kunt u na afloop op het terras van brassserie IJgenwijs terecht voor heerlijk biologische gerechten. De brasserie is open tijdens de openingstijden van het buitencentrum.

Boek direct uw hotel kamer bij Hotel Villa-Nova

 

Boek direct uw kamer bij

Hotel Villa-Nova