Logo Hotel Villa Nova
Overnachten in Drenthe-Friesland - Villa Nova

Tochten met Gids

Wandelend, fietsend of met de huifkar vanuit Villa Nova

Verdwaal Niet..... is wandelen, fietsen of te paard met gids!

Vanuit Hotel Villa-Nova worden wandel- en fietstochten georganiseerd. Bent u geen liefhebber van wandelen en fietsen, dan kunt u ook meerijden op de Jan Plezier (paard en wagen) of met een huifkar. Deze uitstapjes worden georganiseerd onder begeleiding van Hans Salverda.

Hans Salverda is bodemkundige en historicus. Hij heeft prachtige routes uitgestippeld met verschillende thema's zoals: volle-maan wandeling, natuur en vogel excursies, Tweede Wereldoorlog tochten en Hans vertelt over de geschiedenis van de Maatschappij van Weldadigheid. Ook kunt u een tocht boeken langs alle mooie punten van het Drents-Friese Wold. 

Onderweg vertelt Hans over de streek, wat er zich in de natuur afspeelt en vooral ook anekdotes, de verhalen over mensen en plekken, daar kan natuurlijk geen route-app tegenop!

Wilt u meer weten over de verdwaal NIET tochten met gids. Bekijk dan hier de website van Hans Salverda en maak vanuit Villa-Nova een prachtige uitstap door de natuur.

Voor groepen tot 15 personen gaat er één gids mee en vanaf 15 personen twee. De verschillende excursies zijn voor zowel jong als oud! 

 

Wij wensen u alvast veel plezier!

 

Names het Team van Villa-Nova