Logo hotel villa nova

Winterarrangement

Winterarrangement Villa Nova

Het winterseizoen is weer aangebroken... koude periodes, gluhwein, kwast en heerlijke warme chocoalde melk. Heerlijk toch? Wij hebben speciaal voor deze koude tijden een arrangement voor u gemaakt. Om zo heerlijk te ontspannen en om even uit de drukte van thuis te ontsnappen. Doordat wij omringd zijn met natuur, kunt u ook een winterse wandelingen maken in de omgeving. Na een heerlijke wandelig kunt u bij ons genieten van de warme drankjes en weer op temperatuur komen. 

Ook overnachten in Drenthe tijdens de winter? Profiteer van de voordelen en boek nu!

Overnachten in Drenthe?

Komt u niet uit Drenthe of uit de omgeving en overweegt u het om de prachtige natuur te ontdekken in de wintertijden? Villa Nova is dan de perfecte plek om te overnachten in Drenthe. Door onze omgeving ervaart u de natuur op zijn best. Profiteer van deze winterdeal. 

Het winterarrangement geldt voor de hele winterperiode, Nederland kennende zal er niet de hele winter sneeuw liggen. Mocht u nou toch willen overnachten met een paard, dan is dat bij ons ook mogelijk. Wij beschikken over alle benodigde facaliteiten om u en uw paard warm te houden in deze koude tijden.

 

Wat houd het winterarrangement in?

Om u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven wat het winterarrangement in houdt, hebben wij het even op een rijtje gezet. Bekijk hieronder wat het arrangement in houd.

 

  • 2 x overnachting
  • 2 x ontbijtbuffet
  • 3-gangendiner op aankomstdag voor maar €99,50 pp 

 

* Aankomst op vrijdag: 6, 13 en 20 december  -  7, 14, 21 en 28 februari  | januari gesloten

Ook overnachten in Drenthe tijdens de winter? Profiteer van de voordelen en boek nu!