Logo Hotel Villa Nova
Overnachten in Drenthe-Friesland - Villa Nova

Paardenhotel Villa Nova

Paardenhotel Villa Nova

U houdt van paarden en vindt het heerlijk om een weekendje weg te gaan met uw paard. Ons paardenhotel beschikt over 20 ruime boxen. Met de geweldige omgeving rondom Villa Nova bent u verzekerd van een geweldig weekendje weg. Met goed verzorgde ruiterpaden en 6100 ha. aan natuur, kunt u oneindig wandelen met uw paard. Vanuit het paardenhotel kunt u zo de ruiterpaden op! Ook voor uw paard is het vakantie en beschikt het paardenhotel over ruime stallen met een lekkere laag stro. Ook is er een solarium aanwezig om na een lange dag lekker tot rust te komen. Uzelf kunt heerlijk tot rust komen in een van onze hotelkamers. Wij beschikken over een ruim aantal kamers van verschillende groottes. U kiest uw arrangement en boxhuur voor uw paard bedraagt €22,50 per dag.

 

Midweek arrangement met uw paard

Villa Nova biedt een heel arrangement omtrent paarden. Kies voor een midweek arrangement! 

De boxhuur bedraagt: €22,50 Per Dag

Bekijk hier het complete arrangement.

 

Ook voor je paard is het vakantie

Wilt u weten wat wij nog meer te bieden hebben voor de paarden? Het is voor uw paard ook vakantie en is het dus belangrijk dat hij zich goed vermaakt. Zo hebben wij een ruime gelegenheid om uw paard te vermaken of te laten onstpannen.

Zo beschikken wij onder andere over een solarium voor uw paard. Ook is er een buiten rijbaan beschikbaar. Meer weten wat wij te bieden hebben?

Bekijk alle mogelijkheden

 

NIEUW NIEUW NIEUW

Vanaf augustus 2019 bieden wij een compleet nieuw arrangement. Speciaal voor gasten die geen paard meenemen, maar wel graag in de mooie omgeving van Zorgvlied willen paardrijden, hebben wij de samenwerking met 2 maneges opgezocht. Hierdoor kunnen wij het volgende arrangement aanbieden, uniek in Drenthe! Overnachten, ontbijten, dineren en rijden in 2 Nationale Parken!!

De buitenritten worden gereden op paarden van manege De Drift in Dwingeloo en manege de Ludanchelohoeve in Wateren. De Drift is op ca 15 minuten autorijden vanaf Villa Nova en de Ludanchelohoeve is op 5 min. wandelafstand. Het unieke aan dit arrangement is dat u in twee verschillende nationale parken gaat rijden. Het Dwingelderveld en het Drents Friese Wold. De ritten die inbegrepen zijn in het arrangement duren 2 uur. Belangrijk om te weten: op maandag hebben de paarden van de Drift een rustdag en op zaterdag zijn de paarden van de Ludanchelohoeve gereserveerd voor manegelessen. Voor de ritten op de manegepaarden is rij-ervaring verplicht.

 

TARIEVEN MANEGE-ARRANGEMENT: 2 overnachtingen, 2 x ontbijtbuffet, 2 x 3-gangendiner, 2 x rit op manegepaarden (excl. toeristenbelasting)

Comfortkamer: €197,50 pp

Weidekamer: €207,50 pp

Tuinkamer: €222,50 pp

 

Kamertypes van Villa Nova

comfortkamerVilla Nova vindt het belangrijk dat u goed tot rust komt na een lange dag. Daarom bieden wij verschillende soorten kamers aan. U kunt kiezen voor een éénpersoonskamer of voor de Villa Nova suite...

Bekijk hier alle kamers.