Logo Hotel Villa Nova
Overnachten in Drenthe-Friesland - Villa Nova

Kerst 2020

Volledig arrangement!

Uiteten met kerst

Ook uiteten met kerst? Of toch meer? Kerst is de ideale tijd om er even tussen uit te gaan met z’n tweeën, familie en/of vrienden. Daarom bieden wij een compleet kerstarrangement aan. In en om het hotel van Villa Nova zijn er genoeg gelegenheden om te genieten van de kerstdagen. Door onze omgeving is dit de ideale plek om onder andere een heerlijke wandeling te maken of een frisse neus te halen tijdens een fietstocht.

Bij Hotel Villa Nova kunt u komen genieten van een feestelijk en sfeervol kerstdiner tijdens de kerstdagen. Wij verzorgen het compleet buffet zodat u optimaal kunt genieten van de kerstsfeer.

Voor het ultieme kerstgevoel kunt u blijven overnachten in een van onze net gerenoveerde kamers.

Uiteten met kerst? Boek bij Villa Nova!

Kerstdiner bij Villa Nova

Een kerstdiner bij Villa Nova is er om niet te vergeten! Met een heerlijk buffet bent u verzekerd van een goede maaltijd. Zo hoeft u zelf niet te koken tijdens kerst, of het gourmet van zolder te halen. Van voorgerechten tot toetjes, Villa Nova heeft het!

In ons speciale kerstarrangement zit in het kerstdiner: 3 heerlijke ontbijtbuffet, 1x 3 gangendiner, 1x 4 dagen kerstdiner en 1kerstbuffet. Voor elke nacht een ander kerstdiner!

Ook genieten van ons kersdiner? Boek nu.

Overnachten met kerst

In ons speciale kerstarrangement, bieden wij u 3 overnachtingen in het mooie Villa Nova. Het arrangement staat hierboven beschreven. Nadat u een heerlijk kerstdiner achter de rug heeft, kunt u lekker uitbuiken met een heerlijke wandeling in de mooie winterse natuur.

Onze kamers zijn net gerenoveerd, een nieuwe look en een uitmuntende sfeer bent u verzekerd van een geweldige kerst.

Hier de prijzen voor het 4-daags Kerst-arrangement:

Eenpersoonskamer - € 275,-
Patiokamer - € 225,-
Comfortkamer - € 235,-
Weidekamer - € 255,-
Tuinkamer - € 275,-

Tarieven zijn per persoon en excl. toeristenbelasting à €1,25 p.p.p.n.
Aankomst op dondedag de 24e, vertrek op zondag de 27e december.

Overnachten tijdens kerst? Neem contact op.