Hotel - Restaurant Villa Nova Zorgvlied

 

IN NOVEMBER EN DECEMBER GEOPEND OP
 VRIJDAG / ZATERDAG / ZONDAG

 

Hotel Restaurant Villa Nova beschikt over meerdere type kamers en een ruime eetgelegenheid. Hotel Restaurant Villa Nova is gevestigd in Drenthe in de bosrijke omgeving van Nationaal Park het Drents Friese Wold. Vooral voor ✔ ruiters, ✔  wandelaars, ✔ fietsers en ✔ menners is dit een uitstekende locatie.

 Wij hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan en vinden het dan ook zeer belangrijk dat elke gast het naar de zin heeft. Wij  kunnen u ook advies en tips geven over eventuele uitjes in de omgeving en naar onder andere musea & openluchttheaters. Meer arrangementen.

 

Comfortabel en sfeervol overnachten in Drenthe

 

Wij beschikken anno 2021 over meerdere type kamers: de Comfort kamers, de Weidekamers, de  Tuinkamers, de voordelige Patiokamers en de Comfort Extra kamer, waar u met het hele gezin terecht kunt. Voor alleen gaanden hebben we naar wens de 1-persoonskamers. Bekijk alle kamers waar wij over beschikken

Bij een overnachting is een heerlijk ontbijt inbegrepen. Ook beschikken wij over een restaurant waar u heerlijk kunt dineren. Meer informatie over het restaurant en de tarieven?

Neemt u gerust contact op. → Direct een kamer boeken vanaf € 57,50 per nacht

 

Overnachten met uw paard

Vindt u het heerlijk om op stap te gaan met uw paard? Lekker genieten van de buitenlucht? Paardenhotel Villa Nova is uitgerust met verschillende faciliteiten voor uw paard. Onze omgeving beschikt over 6100 ha. natuurgebied waar u heerlijk kunt paardrijden of mennen met goed onderhouden paden. Maak gebruik van ons midweek arrangement of kies voor een voordelig weekendje weg

Nog vragen? Neemt u gerust contact op.

 

Ontstaan Hotel Villa Nova

 

In 2020 is het  68 jaar geleden dat de fam. Krans de stap durfde te nemen om in het statige Villa Nova gasten te ontvangen.

Hotel Restaurant Villa Nova is gelegen in het Drentse dorpje Zorgvlied op een prachtige locatie aan de rand van Nationaal park Drents Friese Wold. Omringt door mooie natuurgebieden om heerlijk tot rust te komen. Zorgvlied ligt tevens op de grens met de provincie Friesland en het dorp heeft zijn naam te danken aan de in 1930 gesloopte "Villa Zorgvlied". In 1952 werd Villa Nova gekocht door Jan en Geertje Krans-Wierda. Zij maakten van de Villa een gastenverblijf, jarenlang heeft het de naam Pension Villa Nova gedragen. Tot begin jaren '90 zoon Jan en zijn vrouw Jennie het pension overnamen. Na een grote renovatie werd de naam omgedoopt naar Hotel - Restaurant Villa Nova. Eind jaren '90 namen kleinzoon Johan en kleindochter Renate ook de stap in het familiebedrijf.

 Het bedrijf heeft de laatste jaren een grote omschakeling gemaakt. Waar in de jaren '80 en '90 veelal groepen senioren die te gast kwamen, zijn het nu de fietsers, wandelaars en paardenliefhebbers die Hotel Restaurant Villa Nova weten te vinden. Inmiddels heeft Johan het bedrijf weer verlaten. Jan is veelal in de stallen en op het terrein te vinden, Jennie is de drijvende kracht  achter de schermen en Renate runt de dagelijks bedrijfsvoering. Gastvrijheid staat hoog in ons vaandel, wij streven ernaar uw verblijf zeer aangenaam te maken!


Hotel Restaurant Villa Nova is anno 2021 uitermate geschikt voor uw fietsarrangementen en wandelarrangementen, maar sinds 2005 ook een prima adres voor een menvakantie of ruitervakantie in Drenthe.

Door de geweldige omgeving met veel natuur is het een heerlijke plek om te genieten en tot rust te komen. 

Graag tot ziens!
Renate Krans

Handtekening